Ontwikkelen identiteit voor Magnify

Verdiepende gesprekken, naam & slogan en logo & huisstijl

Bart Moree met een pantone kleurenwaaier voor Grafisch ontwerp op de pagina Grafisch Ontwerp | NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

Over onze samenwerking

Tijdens onze kennismaking hadden we direct een mooie klik met elkaar en dat zorgde voor een goede samenwerking in het lange traject wat we met elkaar aangingen. In onze samenwerking was vertrouwen, persoonlijk contact en stond Deborah open voor nieuwe dingen. Ze heeft een honger naar uniek willen zijn en is daarin heel eerlijk over wat ze niet wil. We beleefden veel plezier in het samen doen en samen steeds een stukje verder komen in een lang tijdsbestek. Het praten, luisteren, sparren en schetsen bracht uiteindelijk alles bij elkaar.

“Ik heb het traject met Bart Morée, van NOBLY, als zeer bijzonder ervaren. Met inzicht wist hij de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen van de missie en visie van mijn bedrijf/bediening. Hij is professioneel en tegelijkertijd zeer vriendelijk en toegankelijk. Zijn creativiteit heb ik bewonderd in het maken van mijn huisstijl en website. Ik ben meer als tevreden. Omdat ik het product ben, wilde ik dat de website ‘mij’ goed representeerde en dit is Bart goed gelukt.”

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.