Ontwerp website voor Aagje

Webdesign, structuur en visuals

Bart Moree met een pantone kleurenwaaier voor Grafisch ontwerp op de pagina Grafisch Ontwerp | NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

Over onze samenwerking

Het gezicht achter Aagje is Trudie Bukman-Schrier, een vrouw die we hebben leren kennen als open, enthousiast en zoals de naam ook al zegt: nieuwsgierig.
In onze samenwerking is het persoonlijke contact heel vanzelfsprekend. Het contact verliep soepel en we spraken elkaar regelmatig tijdens het ontwerpproces. We zaten snel op de goede weg en dat was heel prettig.
Wat we zo mooi vinden aan Trudie is haar drive om haar unieke talenten te koppelen aan de wereld mooier maken. Naast dat ze met Aagje bedrijven helpt met hun cijfers, wil ze deze vooral combineren met het hart van het bedrijf en zo meer waarde toevoegen aan wat ze doen. Dat past goed bij het hart van NOBLY.

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik hele goede ervaringen met NOBLY heb; ik ben heel blij met de fijne samenwerking die er altijd is en met het ontwerp van mijn prachtige logo (waar ik nog steeds verliefd op ben), mijn website, brochure en flyer.
Bart komt altijd met mooie en frisse ideeën en luistert altijd goed naar de inbreng van mij (de klant). Die inbreng weet hij dan altijd weer uitstekend te verwerken in het volgende concept.
Kortom: NOBLY is een goede professional die ik van harte aanbeveel.”

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.