Video’s voor PORTBASE

Maken van verschillende video’s voor Portbase

Bart Moree met een pantone kleurenwaaier voor Grafisch ontwerp op de pagina Grafisch Ontwerp | NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

Over Portbase

Portbase is een klant van NOBLY waar Bart ongeveer 20 uur per week een opdracht heeft gehad in de 2e helft van 2017. Het Haven- en IT-bedrijf maakt software om de Rotterdamse haven slimmer te maken. Bart hielp op de afdeling communicatie met allerlei zaken. De ene keer was het het versturen van een nieuwsbrief en de andere keer het maken van een video. Een leuke diverse opdracht. Momenteel zijn de opdrachten alleen nog op projectbasis. Bijvoorbeeld voor deze video’s als losse opdracht.

“NOBLY is een enorme aanwinst voor You!nG geweest. Om You!nG meer in de picture te krijgen maakte NOBLY een promofilm. Van brainstormen tot het eindresultaat was Bart betrokken. Zijn creativiteit en professionaliteit hebben ons niet alleen een mooi resultaat opgeleverd maar maakte ons ook scherp om onze visie krachtig neer te zetten. NOBLY heeft een inspirerend team met passie voor beeld en kwaliteit. Wil je het resultaat zien? Check www.you-ng.nl

“Voor Frentzo heeft NOBLY geweldig werk verricht met de huisstijl. NOBLY heeft de skills om goede producten af te leveren. Dit komt omdat ze weten wat de huidige trends zijn in combinatie met het doelgericht en efficiënt werken om zo tot een fantastisch product te komen. Het is prettig om met Bart samen te werken. Naast het bewust zijn van de laatste trends is hij fijngevoelig in het ontdekken wat ik als klant daadwerkelijk wil.”

“Zeer klantgericht en origineel. Anna van NOBLY heeft mijn boek “Jouw Gids door de Goededoelenjungle” vormgegeven en het is fantastisch geworden! Juiste combinatie van persoonlijk en zakelijk. Bij een volgende opdracht zou ik zeker weer met ze samenwerken.”

Jasmijn Melse geeft een testimonial voor NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

“Een professioneel en creatief bedrijf met een persoonlijke benadering voor een eerlijke prijs. Zeer effectief ook op korte termijn. Voor elk marketingadvies of ontwerp zullen we zeker terug bij NOBLY komen.”

“Bart heeft voor ons een prachtige video gemaakt die het verhaal dat we hadden perfect vertelt heeft. Het samenwerken ging lekker, Bart denkt mee, is scherp, heeft een eigen (inhoudelijke) visie en weet dat mooi naar beeld te vertalen. Thanks!”

“Bart Morée van NOBLY heeft mij geholpen met in kaart brengen wat ik precies te bieden heb met mijn nieuwe bedrijf Skoons en hoe ik mezelf het beste kan beschrijven. Hij heeft de schets van mijn logo doorontwikkeld. Ook heeft hij mijn visitekaartjes ontworpen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en kan samenwerken met Bart van harte aanbevelen!”

“Als LYDIA waren wij op zoek naar een grafisch vormgever die onze passie begrijpt en dat weet te vertalen naar een visionair ontwerp waar ons verhaal in zit. Bart en Anna hebben fantastisch werk geleverd. De weg naar het eindresultaat toe was aangenaam en professioneel. Zeker aan te bevelen!”

“Persoonlijk, strak, vriendelijk maar toch zakelijk. Zo moest het logo en de huisstijl worden van Jouw! administratie. Bij Bart en Anna ben je dan in goede handen. Onze samenwerking was erg prettig. Door de duidelijke communicatie en de expertise van NOBLY is het tot een mooi resultaat gekomen. NOBLY staat voor Authentieke Communicatie & Creatie en dit is duidelijk te merken. Bart denkt mee met de droom die wij hebben met Jouw! administratie en kan dit visueel omzetten.”

“Bart heeft naar volle tevredenheid onze website onderhouden, social media communicatie op orde gebracht en onze maandelijkse nieuwsbrieven verzorgd. Ik kan hem van harte aanbevelen, zowel voor de uitvoering van communicatie werkzaamheden, alsook zeker zijn adviserende rol om de communicatie op een hoger niveau te krijgen.”

“Ik heb een boek geschreven genaamd Held op sokken. Naast de tekst die je nodig heb voor een boek moet alles ook in een mooi jasje voordat je het laat drukken. Zodra ik in aanraking kwam met NOBLY, hielpen zei mij professioneel en super snel. Ook dachten ze mee over dingen waar ik nooit over nagedacht had. Ik ben dan ook erg tevreden met hun werk en krijg regelmatig complimenten over de vormgeving van mijn boek. Van harte bij iedereen aanbevolen dus.”

“Het is altijd fijn om met Bart te werken, hij denkt fijn mee en heeft altijd goede ideeën! Ook is hij altijd bereid mij te helpen met vragen over InDesign en Illustrator.”

“Geholpen bij een online leergang met video. Snel en creatief met een mooi resultaat!”

“Mooi en compleet eindproduct. Boven verwachting! Fijne en prettige samenwerking. Aanrader als je een goede branding voor je bedrijf of product wilt.”

“NOBLY is een geweldig bedrijf, doen niet alleen communicatie, maar helpen je echt met het juiste communiceren. Hun grafisch werk is sterk communicerend en met wel overwogen onderbouwing.”

“Met de informatievideo’s van Bart Morée van NOBLY hebben wij een professionele stap gemaakt met de Kennisbank Bedrijfsopvolging. Verder is het prettig werken met Bart! Bedankt!”

“Bart dacht mee, zag de mogelijkheden en paste mijn wensen toe binnen het budget dat er is. Het resultaat was een heerlijke website, waar ikzelf nog steeds mee kan ‘spelen’. Heel fijn.”

“Fijne partner om mee samen te werken. Denken vooruit, heel creatief, oplossingsgericht en betrouwbaar. Kunnen op een bijzonder gave manier de wensen van hun klanten vertalen naar content.”

“Als je ‘niet zomaar’ een website neer wilt zetten heb je een visionair nodig die je bedrijf een ‘online thuis’ bezorgt. NOBLY denkt met je mee over mogelijkheden en altijd met groei-/toekomstperspectief. Ook heel transparant, je komt niet ineens voor onaangename verrassingen te staan ofzo. Kwaliteit, waardevol en doen wat ze beloven.”

“NOBLY is al jarenlang onze creatieve leverancier. Hij geeft net dat beetje extra wat je achteraf gezien nodig hebt, maar niet direct aan denkt. Heeft aan weinig woorden genoeg om tot een sterk concept te komen wat aansluit bij ons bedrijf. Kortom fijn om mee samen te werken en een aanrader!”

“Bart en Anna hebben mij geholpen om Gods droom in mijn hart op waarde te schatten. Tijdens onze samenwerking heb ik geleerd om te staan in mijn zwakte door te vragen om versterking. Het team van NOBLY was meester in het aanbrengen van structuur en orde tijdens ons werkproces. De waarde om dieper te gaan dan alleen maar mooi, heeft onze dieper betekenis en bestaansrecht visueel gemaakt. Als mobilisatie en zendingsbeweging is Heart & Arrows op weg om haar vernieuwde geluid te laten horen, mede dankzij NOBLY is er een fundament gelegd onder een krachtig nieuw werk. Ik beveel Bart en Anna van harte bij jullie aan. Bedankt Bart en Anna, dat jullie zoveel meer zijn dan jullie skills!”

“Altijd inspirerend om met NOBLY in zee te gaan. Soort bedrijf wat jouw idee begrijpt en er meerwaarde aan weet te verbinden. Wij blijven betrokken partners.”

“In onze gemeente werken we met jaarthema’s. Bart heeft onze jaarthema video gemaakt. Niet alleen is de samenwerking super goed gegaan, de video is prachtig geworden. Iedereen is er erg blij mee! NOBLY heeft de boodschap heel helder gebracht in de beelden, muziek en tekst. Dankjewel Bart!”

“Bart is een creatieve meedenker. Hij zoekt naar je ‘waarom’ en vertaalt dat naar de juiste uitstraling in kleuren, logo en vormgeving. En dat samen met een fijne en gevoelige omgang maakt NOBLY!”

“Bart heeft ons (Bruggenbouwers B.V.) o.a. geholpen met de ontwikkeling van ons logo. Hij is creatief, denk goed mee en werkt volgens een duidelijk proces. Dat was voor ons heel fijn werken. Wij zijn heel tevreden over het resultaat én over de samenwerking!”

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik hele goede ervaringen met NOBLY heb; ik ben heel blij met de fijne samenwerking die er altijd is en met het ontwerp van mijn prachtige logo (waar ik nog steeds verliefd op ben), mijn website, brochure en flyer.
Bart komt altijd met mooie en frisse ideeën en luistert altijd goed naar de inbreng van mij (de klant). Die inbreng weet hij dan altijd weer uitstekend te verwerken in het volgende concept.
Kortom: NOBLY is een goede professional die ik van harte aanbeveel.”

“Professioneel, Persoonlijk en een goede Prijs! Bart en Anna van NOBLY hebben ons bedrijf Phroneo geholpen bij het ontwikkelen van een logo en huisstijl, het maken van een website en de vormgeving voor mijn boek ‘de kalme professional’. Wij zijn zeer tevreden over zowel het resultaat als het proces er naartoe. De kwaliteit van het creatieve werk is uitstekend en het is heel prettig samenwerken door een professionele en tegelijkertijd persoonlijke aanpak. Wil jij fantastisch creatief werk laten ontwikkelen? Ga naar de website en neem contact op! Zeer aan te raden.”

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.