NOBLY MerkScan

Samen jou stappen ontdekken naar een sterker merk met meer effect a.d.h.v. de NOBLY merkscan

Zie jij jouw bedrijf eigenlijk als merk? Wat zorgt ervoor dat mensen voor jou kiezen, los van je prijs en product? Mensen kiezen niet alleen een product op basis van kenmerken, maar ook op merkbeleving. De MerkScan is de eerste stap naar een authentiek merk waar mensen enthousiast van worden.

NOBLY Renaldo in floating superman position

Waarom een merkscan

Wil je met je bedrijf…

  • je onderscheiden van je concurrentie?

  • aantrekkelijk en integer overkomen?

  • de beste ervaring geven en impact creeren?

JA!
Doe dan de MerkScan en zorg dat bovenstaande drie punten realiteit worden.

Schrijf je hier in voor de MerkScan

Om je MerkScan te starten en een afspraak te maken

Bart Moree of NOBLY talks while holding coffee cup and binoculars

Bart Moree

Jouw persoonlijke merkadviseur

Ik word enthousiast van mensen en organisaties die hun hartverlangens willen realiseren.
Hen inspireren, motiveren en deel zijn van het realiseren van allerlei creaties die mensen en organisaties raken en groei geven, dat is wat ik het liefste doe. Bij NOBLY zijn we sterk in het creëren van een authentiek merk waarmee jij je onderscheidt. Daarvoor kunnen we de NOBLY MerkScan gebruiken. Als jij jezelf durft te laten zien en uit je comfortzone stapt, dan willen mensen zich aan je verbinden. Laten we samen impact maken voor een mooiere wereld!

FAQ

over de MerkScan

Met de MerkScan kijken we of je duidelijk vertelt wie je echt bent en hoe & waar je dat doet. Is dit overal hetzelfde of wisselt dit per medium/platform? Hoe is je gebruik van woorden en beeld? En komt de manier van communiceren over met je missie en je visie?
Dit zijn globaal de vragen waar we het antwoord op willen weten om jou een goed advies te kunnen geven.

We vinden het ook belangrijk om de perso(o)n(en) van de organisatie te leren kennen en dat je ook weet wie wij zijn. Na een voorstelronde gaan we met elkaar in gesprek over de uitkomst van de MerkScan en daarna ons voorstel voor jou.

We kunnen bij jou op locatie langskomen of een meeting via Zoom of Skype plannen. Afhankelijk van de ruimte in jouw en mijn agenda.

Voor het MerkGesprek nemen we één tot twee uur de tijd.

Ons advies helpt jou te starten met veranderingen doorvoeren om je merk helder en sterk zichtbaar te maken. Met onze expertise helpen we je graag verder!

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over NOBLY Ja, ik kom een bakkie doen*

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.

Algemene voorwaarden