NOBLY MerkScan

Samen ontdekken we jouw unieke stappen naar een sterker merk met meer impact.

Heb je een goed idee, maar krijgt het niet de aandacht die het verdient? Vraag je je af hoe je jouw merk kunt versterken?

We helpen jou ontdekken waar je met je bedrijf/merk staat en wat de volgende stap is om je merk te bouwen. Dat is de kern van wat we doen: Dromen succesvol maken!  Schrijf je in voor een gratis NOBLY MerkScan.

NOBLY Renaldo in floating superman position

Waarom een MerkScan?

Grip krijgen om stappen te zetten

Als mensen het logo, de website of de social media kanalen van je bedrijf zien hebben mensen direct een oordeel. Je laat altijd een indruk achter. Dat kunnen mensen erg snel en is een efficient proces in je onderbewustzijn. Dit noemen we merkbeleving of merkervaring.

Wil je met je merk…

  • Uniek zijn en naamsbekendheid opbouwen?

  • Meer impact met je idee of intiatief?

  • Vertrouwen opbouwen en aantrekkelijk zijn?

  • Een goed verhaal hebben en duidelijk overkomen?

  • Onderscheiden van je concurrentie?

Ja, dat wil ik!

Schrijf je dan in voor een MerkScan en krijg grip op de volgende stap richting een sterker merk met impact.

Schrijf je hier in voor de MerkScan

Om je MerkScan te starten en een afspraak te maken

Bart Moree of NOBLY talks while holding coffee cup and binoculars

Hoi, ik ben Bart Morée. Ik word enthousiast van mensen en bedrijven die hun dromen en verlangen naar impact realiseren. Als je mij inspireert helpen we bij NOBLY heel graag om die droom succesvol te maken.

Bij NOBLY zijn we sterk in het creëren van authentieke merken met lef. Opvallen vanuit wie je bent en daarmee onderscheiden. De NOBLY MerkScan is een tool om daar wat grip op te krijgen. Als jij jezelf durft te laten zien en uit je comfortzone stapt, dan verbinden mensen zich aan jou. Laten we samen impact maken voor een mooiere wereld!

FAQ

over de MerkScan

Met de MerkScan kijken we of je duidelijk vertelt wie je echt bent en hoe & waar je dat doet. Is dit overal hetzelfde of wisselt dit per medium/platform? Hoe is je gebruik van woorden en beeld? En komt de manier van communiceren over met je missie en je visie?
Dit zijn globaal de vragen waar we het antwoord op willen weten om jou een goed advies te kunnen geven.

We vinden het ook belangrijk om de perso(o)n(en) van de organisatie te leren kennen en dat je ook weet wie wij zijn. Na een voorstelronde gaan we met elkaar in gesprek over de uitkomst van de MerkScan en daarna ons voorstel voor jou.

Het eerste gesprek is online via Google Meet.

Ongeveer een half uurtje. We maken even kennis en bespreken even kort waar je staat en wat jij of je bedrijf doet. Daarna kunnen we zelf aan de slag.

We delen onze bevindingen met je en bespreken die graag. Ons advies helpt jou te starten met je volgende stappen. Om je merk helder, sterk en zichtbaar te maken. Met onze expertise helpen we je graag verder!

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.