Bedrijfsvideo

de juiste kijkers aantrekken, vasthouden en tot actie aanzetten met bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo zit bomvol

er kunnen zoveel ingrediënten in!

Bedrijfsvideo is een medium waar je veel mee kunt. Je kunt er tekst in kwijt, kleuren, mensen, muziek en nog veel meer. Een bomvol medium dus van grote schatwaarde voor bedrijven van alle groottes. Als je met bedrijfsvideo al 1000 woorden zegt, hoeveel woorden zeggen we dan met een goed geproduceerde bedrijfsvideo. In tegenstelling tot bedrijfsvideo is het begrip videomarketing nog een jonkie. Dat betekent niet dat film- en videomakers deze principes nog niet toepasten, maar vandaag is de kunst geperfectioneerd. Zo kunnen we bedrijfsvideo steeds meer inzetten als effectieve tool voor marketingcommunicatie.

“NOBLY is een enorme aanwinst voor You!nG geweest. Om You!nG meer in de picture te krijgen maakte NOBLY een promofilm. Van brainstormen tot het eindresultaat was Bart betrokken. Zijn creativiteit en professionaliteit hebben ons niet alleen een mooi resultaat opgeleverd maar maakte ons ook scherp om onze visie krachtig neer te zetten. NOBLY heeft een inspirerend team met passie voor beeld en kwaliteit. Wil je het resultaat zien? Check www.you-ng.nl

Bianca Boender oprichter van You!nG geeft een testimonial voor NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

“Bart heeft voor ons een prachtige video gemaakt die het verhaal dat we hadden perfect vertelt heeft. Het samenwerken ging lekker, Bart denkt mee, is scherp, heeft een eigen (inhoudelijke) visie en weet dat mooi naar beeld te vertalen. Thanks!”

Gerjan van der Giessen van Lucrasoft praat over zijn samenwerking met NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

Bart vertelt over de kracht van online bedrijfsvideo’s in een korte vlog. Met een goed geschreven tekst kun je heel veel zeggen in 38 seconden tijd.

K.I.T. videostrategie

voor bedrijfsvideo’s die blijven plakken als kit.

ronddraaiende gif van KIT videostrategie van NOBLY met de letters KIT (Kern, identiteit en Tijd)
  • Kern

    Een kern, een core, een hoofdzaak. Voor de kijker moet binnen een paar seconden duidelijk zijn waar de online bedrijfsvideo over gaat. Het verhaal is zeer belangrijk voor iedere bedrijfsvideo. Daarbij moet de kijker aan het einde van de bedrijfsvideo nog steeds blij zijn. Een goede bedrijfsvideo heeft dus een goede boodschap die het waard is om aan te horen.

  • Identiteit

    Een bedrijfsvideo zonder persoonlijkheid is chocolade zonder smaak. Wij kanen regelmatig een reep chocolade hier weg op kantoor. We blijven erbij terugkomen, omdat die dingen zo ontiegelijk lekker zijn. Als bedrijf wordt je aantrekkelijk door stijl. In andere woorden; identiteit. Het gaat er niet om dat je perfect bent, maar het gaat erom dat je een ervaring creeert. Met bedrijfsvideo, online video en iedere vorm van video kun je enorm veel persoonlijkheid kwijt. Elke kleurtje, liedje, stemgebruik draagt bij aan een unieke bedrijfsvideo.

  • Tijd

    We noemden in een vlog de 3-minuten bedrijfsvideo al eens “niveautje ijstijd”. Vooral ook door de tijd waarin we leven. Anno tweeduizend-nog wat leven we in zo’n hectische maatschappij. Om die reden is het voor veel mensen niet te doen om allerlei lange bedrijfsvideo’s te kijken. Is de video puur ter entertainment? Dan kan een video zeker lang zijn, maar een bedrijfsvideo met een commercieel tintje moet wel heel goed zijn om te blijven kijken. Ook is er veel concurrentie. Denk dus goed na over de lengte van je bedrijfsvideo. We hanteren meestal: “Hoe korter, hoe beter!

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over ons Ja, ik drink graag een bakkie bij NOBLY

*ook een theetje, sappie en water

Contactgegevens

NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

Tel: +31 (0) 85 – 130 48 60
Mail: beyou@nobly.nl

Bezoekadres
Hanzeweg 10 (1e verdieping)
2803MC, Gouda

Postadres
de Kortestraat 65
2806 LZ Gouda

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.