Ontwerp logo & huisstijl Bruggenbouwers

Bart Moree met een pantone kleurenwaaier voor Grafisch ontwerp op de pagina Grafisch Ontwerp | NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

Over onze samenwerking

Reboot had goed voorwerk gedaan in waar Bruggenbouwers voor staat en wil gaan. Wij konden gelijk met onze creativiteit aan de slag. Het contact met Sjacko was goed, leuk en door zijn missie en visie konden we goed met elkaar connecten. Dit maakt het leuk om er iets van te maken.
De eerste conceptpresentatie was op locatie, waar een leuk gesprek ontstond over de concepten. De meeting was laagdrempelig, Sjacko stond open voor onze input en tegelijkertijd had hij een duidelijke eigen visie en mening. We hebben Sjacko leren kennen als een vriendelijke, rustige en nieuwsgierige ondernemer die echt impact wil maken in de wereld. Heel tof!
De betrokkenheid van Ferdi (Reboot) was enorm waardevol in het proces; fijn om een extra stem te hebben en samen te sparren. Hij was aanwezig bij de presentaties en verder betrokken bij het onderlinge contact met Sjacko.

“Bart heeft ons (Bruggenbouwers B.V.) o.a. geholpen met de ontwikkeling van ons logo. Hij is creatief, denk goed mee en werkt volgens een duidelijk proces. Dat was voor ons heel fijn werken. Wij zijn heel tevreden over het resultaat én over de samenwerking!”

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.