Boekontwerp ‘Held op Sokken’

Een boek van Coen Nuijten van C-Generations

Bart Moree met een pantone kleurenwaaier voor Grafisch ontwerp op de pagina Grafisch Ontwerp | NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

Over het boekontwerp

C-Generations laat jongeren en ouderen dichter bij elkaar komen zodat generaties elkaar versterken. Coen, de oprichter van C-Generations, heeft twee boeken geschreven waarvan één vormgegeven is door NOBLY. Het boek “Held op Sokken” heeft twee verschillende drukken in een ander formaat en andere cover ontwerp. Het was een leuke uitdaging om de 2e druk met iets nieuws te komen.

“Ik heb een boek geschreven genaamd Held op sokken. Naast de tekst die je nodig heb voor een boek moet alles ook in een mooi jasje voordat je het laat drukken. Zodra ik in aanraking kwam met NOBLY, hielpen zei mij professioneel en super snel. Ook dachten ze mee over dingen waar ik nooit over nagedacht had. Ik ben dan ook erg tevreden met hun werk en krijg regelmatig complimenten over de vormgeving van mijn boek. Van harte bij iedereen aanbevolen dus.”

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.