You!nG

communicatie & marketing, video, grafisch ontwerp en meer

Over onze samenwerking

You!nG droomt van een generatie jongeren die in zichzelf geloven, die hun talenten kennen en deze ondanks de negatieve omgevingsfactoren inzetten in de maatschappij. You!nG ontwikkeld o.a. trainingen en groepsprogramma’s voor professionals in welzijn, onderwijs en jeugdzorg.

Deze droom zit in het hart van Bianca Boender en we samen trekken we al een aantal jaar met elkaar op, sinds eind 2014 om precies te zijn, toen we een promovideo maakte om haar missie en visie onder de aandacht te brengen. We vinden haar een enorm tof mens, omdat ze serieus en lekker gek tegelijkertijd is. Ze inspireert ons met haar passie om haar droom te realiseren, met haar creatieve ideeën en hoe ze samenwerkt met anderen.

We dromen met haar mee en vanaf de eerste promovideo spreken we elkaar regelmatig over de plannen van You!nG, betrekt ze ons in haar ideeën en zo zijn we sinds de afgelopen jaren deel geweest in allerlei projecten & campagnes met grafisch ontwerp, video en communicatie. Hieronder vind je hiervan een overzicht.

You!nG aan het woord

“NOBLY is een enorme aanwinst voor You!nG geweest. Om You!nG meer in de picture te krijgen maakte NOBLY een promofilm. Van brainstormen tot het eindresultaat was Bart betrokken. Zijn creativiteit en professionaliteit hebben ons niet alleen een mooi resultaat opgeleverd maar maakte ons ook scherp om onze visie krachtig neer te zetten. NOBLY heeft een inspirerend team met passie voor beeld en kwaliteit. Wil je het resultaat zien? Check www.you-ng.nl

Bianca Boender oprichter van You!nG geeft een testimonial voor NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

NOBLY heeft geholpen met

Big Bang Brainstorm en advies

In de samenwerking met Bianca vullen we elkaar goed aan. Bianca bruist van de ideeën en werkt ze over het algemeen zo ver mogelijk uit voordat ze deze aan ons voorlegt. Tijdens de sessies die we met elkaar hebben werken we het idee verder uit tot een praktisch uitvoerbaar concept. Dat doen we o.a. door allerlei vragen te stellen om tot de kern te komen; wat is het doel, wat bedoel je hiermee, hoe reageert de doelgroep hierop, etc. En geven we daarnaast advies en brengen aanvullende ideeën naar voren dat Bianca’s idee nog meer versterkt.

Communicatie en marketing

Communicatie

You!nG heeft samen met een aantal partijen de communicatiecampagne “Jij bent van invloed!” opgezet. Samen met deze partijen hebben we gewerkt naar een flinke dosis bereik.

Huisstijl + Logo

Ontwerp logo & huisstijl

Voor verschillende projecten hebben we een speciaal beeldmerk ontwikkeld waar het logo van You!nG in verweven zit:

 • You!nG Escape Game
 • You!nG on Tour

Grafisch Ontwerp

Grafisch ontwerp voor #YNG Escape Game

Voor de promotie van het #YNG Escape Game hebben we diverse printmaterialen ontwikkeld:

 • Flyer
 • Poster
 • Roll-up Banner

Grafisch ontwerp voor You!nG Jongerenmethodieken en -trainingen

Voor de You!nG Jongerenmethodieken & -trainingen hebben we een flyer en poster ontwikkeld om de methodieken en trainingen van You!nG onder de aandacht te brengen bij jongerenwerkers.

Ontwerp I’M You!nG Journal

In 2015 kwam Bianca met het idee om een wreckless journal te maken voor jongeren om zichzelf en anderen te leren kennen aan de hand van vier thema’s:

 • Jij en jezelf
 • Jij en anderen
 • Jij en je talenten & Jij en de wereld
 • Jij en je lichaam & Jij en seksualiteit

De titel voor het doeboekje is ‘I’M You!nG journal’ en is ongeveer 60 bladzijden dik. De grote uitdaging voor het boekje was om voor elke bladzijde een ander ontwerp te maken, wat eveneens een geheel vormt met alle andere pagina’s én de huisstijl.

Website

Webdesign

Nadat voor de website van You!nG een basis was opgezet in WordPress door Frentzo hebben wij de volledige styling gedaan.
Via deze link kun je de website van You!nG bekijken.

Fotografie

Fotografie

Voor de communicatiecampagne ‘Jij bent van invloed!’ hebben we een fotoshoot gedaan met een groep jongeren op diverse locaties. De foto’s zijn o.a. gebruikt bij diverse blogs ter versterking van het verhaal.

Video

Motivational video

Deze inspirerende en motiverende video is gemaakt om mensen in beweging te zetten en ze te herinneren dat ze altijd positieve invloed hebben op de mensen om hen heen en dan met name de jongeren. You!ng traint jongerenwerkers om zo de nieuwe generatie klaar te maken voor de toekomst.

De video wordt gebruikt voor:

 • De website
 • Tijdens trainingen
 • En is gelanceerd op social media.

Script schrijven

Na een eerste opzet van You!nG hebben we samen het script herzien en er een korter sterker geheel van gemaakt.

Filmen en Productie

NOBLY heeft één dag gefilmd op één locatie met een zelfgemaakte strakke planning en draaiboek. De kinderen die meewerkten deden het allemaal super en spraken de lastige woorden erg goed uit.

Video monteren

Door het goed gemaakte script ging de montage erg snel en was er maar één feedbackronde nodig.

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over NOBLY Ja, ik kom een bakkie doen*

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.

Algemene voorwaarden