Logo en huisstijl voor Lydia Trade

Over Lydia Trade

Lydia Trade | Equal access to the global market is een mooi bedrijf dat als doel heeft de ingewikkelde supply chain te verkorten en ondernemers vanuit verre landen een eerlijke kans te geven op de globale markt.

Het logo van Lydia Trade is ontstaan vanuit de missie van het bedrijf. Na een eerste conceptronde met meerdere concepten is er gekozen voor deze richting die toen verder uitgewerkt is. Na de oplevering van de definitieve versie van het logo heeft NOBLY nog de huisstijl volledig gemaakt met het kiezen van de juiste Pantonekleuren en het maken van visitekaartjes.

Lydia Trade aan het woord

“Als Lydia Trade waren wij op zoek naar een grafisch vormgever die onze passie begrijpt en dat weet te vertalen naar een visionair ontwerp waar ons verhaal in zit. Bart en Anna hebben fantastisch werk geleverd. De weg naar het eindresultaat toe was aangenaam en professioneel. Zeker aan te bevelen!”

Tiemen van Lydia vertelt over zijn samenwerking met NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

NOBLY heeft geholpen met

 • Logo ontwerp

  Logo ontwerp vinden we 1 van de leukste dingen om te doen. Het is elke eer een uitdaging om de identiteit en missie van een bedrijf te vangen in 1 beeld. Lydia Trade was er blij mee.

 • Pantone Kleuradvies

  Op de computer kleuren uitkiezen heeft een aantal grote nadelen; ieders scherm is namelijk anders en geeft een beetje andere kleuren weer. Pantone, het kleurenbedrijf van de wereld, heeft een kleurenwaaier. Kies je aan de hand daarvan kleuren uit, dan weet je in ieder geval wat er gekozen is en matchen digitale schermen en drukwerk.

 • Drukwerk

  Hoewel er veel nieuwe manieren zijn om contact te leggen zijn visitekaartjes eigenlijk een kleine flyer voor je bedrijf. Je kunt er een gevoel aan meegeven en je huisstijl in alle glorie laten zien.

 • Fotografie

  Om een visitekaartje persoonlijk te maken is het toevoegen van een profielfoto één van de eerste dingen die NOBLY adviseert. Lydia Trade heeft dus ook een kaartje met een foto, volledig geïntegreerd met de huisstijl.

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over NOBLY Ja, ik kom een bakkie doen*

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.

Algemene voorwaarden