Communicatiewerkzaamheden voor Portbase

Over Portbase

Portbase is een klant van NOBLY waar Bart ongeveer 20 uur per week een opdracht heeft gehad in de 2e helft van 2017. Het Haven- en IT-bedrijf maakt software om de Rotterdamse haven slimmer te maken. Momenteel zijn de opdrachten alleen nog op freelancebasis.

Bart hielp op de afdeling communicatie met allerlei zaken. De ene keer was het het versturen van een nieuwsbrief en de andere keer het maken van een video. Een leuke diverse opdracht.

NOBLY heeft geholpen met

 • E-mailmarketing

  Gepland of met spoed werden er in 3 talen mailnieuwsbrieven verstuurd om de havencommunity op de hoogte te houden.

 • Projectbegeleiding

  Bart was tijdens de interim periode vooral verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe supportomgeving van Portbase.

 • Web- en UX ontwerp

  In de laatste periode is Bart ook een groot deel bezig geweest met een aantal redesigns voor de website(s) van Portbase voor een betere User Experience

 • Testimonialvideo

  De klant aan het woord laten, daar houden wij van. We hebben een aantal video’s gemaakt om verschillende nieuwe Portbase Services onder de aandacht te brengen bij bedrijven in de haven.

 • Instructievideo

  Voor de ontwikkeling van de support omgeving is besloten om meer te gaan werken met video om mensen op die manier uit te te leggen hoe Portbase Services werken.

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.