Boekontwerp Held op Sokken

 • Eerste druk "Held op Sokken"

  De cover van de eerste druk van Held op Sokken ontworpen door NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie
 • Hoofdstuk 6 uit het boek Held op Sokken van C-generations ontworpen door NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie
 • Tweede druk "Held op Sokken"

  De cover van het boek Held op sokken

Over het boekontwerp

C-Generations laat jongeren en ouderen dichter bij elkaar komen zodat generaties elkaar versterken. Coen, de oprichter van C-Generations, heeft twee boeken geschreven waarvan één vormgegeven is door NOBLY. Het boek “Held op Sokken” heeft twee verschillende drukken in een ander formaat en andere cover ontwerp. Het was een leuke uitdaging om de 2e druk met iets nieuws te komen.

C-Generations aan het woord

“Naast de tekst die je nodig hebt voor een boek moet alles ook in een mooi jasje voordat je het laat drukken. Zodra ik in aanraking kwam met NOBLY, hielpen zij mij professioneel en supersnel. Ook dachten ze mee over dingen waar ik nooit over nagedacht had. Ik ben dan ook erg tevreden met hun werk en krijg regelmatig complimenten over de vormgeving van mijn boekje. Van harte bij iedereen aanbevolen dus.”

Coen Nuijten van C-Generations vertelt over het proces voor zijn boekontwerp door NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

NOBLY heeft geholpen met

 • Ontwerp Boekcover

  Het idee voor de boekcover in beide drukken zijn totaal verschillend en toch zijn ze allebei heldhaftig. De twee moesten allebei anders zijn, maar ook weer goed de betekenis blijven vertellen.

 • Ontwerp binnenwerk boek

  De opmaak van de binnenkant is een flinke klus waar rekening gehouden wordt met het drukken, de leesbaarheid en creativiteit om te blijven lezen.

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.