Communicatieworkshops

Video werkt! Ben jij al begonnen?

Videoworkshop

Ben je nou nog niet begonnen met video?

Uhhh, nee.

Je wil wel, maar het is je niet gelukt om verschillende redenen. Geen tijd, geen camera en microfoon. Je vindt het moeilijk om een onderwerp te verzinnen of je kijkt niet graag naar jezelf en vindt het spannend.

Sorry, maar het moet!

Je kunt genoeg redenen verzinnen om het niet te doen. Maar toch moet je eigenlijk gewoon beginnen. Online video is een onmisbaar onderdeel van je contentstrategie. Video’s vallen op. Je neemt simpelweg meer ruimte in op de tijdlijn. De kijker heeft direct een beeld van je.

Wij helpen je graag met het starten en zoeken samen naar jouw stijl. De uitdaging is namelijk het maken van een video die precies bij jou past. Menselijke communicatie is tenslotte de nieuwe maat!

Mogen wij je helpen?

Kom naar onze videoworkshop en samen maken we jouw eerste video. Ter voorbereiding bepalen we samen alvast het onderwerp en  wer jij alvast tekst en andere zaken uit. Onze doelstelling is dat je naar huis gaat met je video gemonteerd en al. Is de montage toch niet gelukt? Dan hebben we na de workshop nog contact en begeleiden we je op afstand met de montage en verspreiding van je video.

Verder praten over je bedrijf?

Over jezelf zijn, onderscheidende communicatie, grafisch ontwerp en meer

Over ons Ja, ik drink graag een bakkie bij NOBLY

*ook een theetje, sappie en water

Contactgegevens

NOBLY Authentieke Communicatie & Creatie

Tel: +31 (0) 85 – 130 48 60
Mail: beyou@nobly.nl

Bezoekadres
Hanzeweg 10 (1e verdieping)
2803MC, Gouda

Postadres
de Kortestraat 65
2806 LZ Gouda

Over Nobly

Jou en je organisatie helpen te onderscheiden met communicatie & reclame; dat is wat wij doen. Wij duiken samen in je bedrijf om het succesvol te maken met grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.